Zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen laten schoonmaken

Na verloop van tijd worden uw zonnepanelen vuil door invloeden vanuit de natuur. Dit is net als de rest van uw woning of vastgoed niet anders. Wel is het van belang om aantasting van uw zonnepanelen te voorkomen. Het beste is dan om met regelmaat uw zonnepanelen te reinigen zodat deze investering niet vroegtijdig aan vervanging toe is. Bij Vos Reinigingsdiensten kunt u terecht voor een eenmalige schoonmaak, maar u kunt er ook voor kiezen om met regelmaat uw zonnepanelen te laten reinigen door ons tegen een scherper tarief. Hierdoor heeft u altijd schone zonnepanelen voor een goedkope prijs.

Waarom kiest u voor VOS Reinigingsdiensten?

Er zijn meerdere redenen waarom onze vaste klanten al jaren lang vertrouwen op onze diensten:

Afspraken nakomen

VOS reinigingsdiensten staat erom bekend dat wij onze afspraken nakomen.

Professioneel

We werken professioneel en waarborgen zo de kwaliteit.

Altijd bereikbaar

We zijn 24/7 bereikbaar en streven er naar binnen één uur te antwoorden.

Geschikte apparatuur

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde apparatuur en voorkomen hiermee schade aan uw gebouw.

Veel onderhoud heeft u zeker niet aan uw zonnepanelen, maar een halfjaarlijkse schoonmaak beurt adviseren wij absoluut. Ons advies is om ieder kwartaal uw zonnepanelen door ons te laten schoonmaken. Doordat de panelen dan minder vuil zijn in vergelijking met bijvoorbeeld panelen die al een jaar niet zijn gereinigd is de prijs lager. We hebben immers minder werk per keer en het ziet er het hele jaar goed verzorgd uit.

Wilt u er zeker van zijn dat uw zonnepanelen niet onnodig worden aangetast, reparatiekosten voorkomen of gewoon een frisse uitstraling op uw dak? Neem dan contact op met Vos Reinigingsdiensten en onze professionals komen snel bij u langs.

Zonnenpanelen reinigen
Meer weten?

Neem contact op en laat u informeren

Contact