Trespa & Kunstof

Kunststof beplatingen onderhoudsvrij... -ARM

Trespa is veel gebruikt materiaal voor de afwerking van woningen en panden. Vaak wordt gezegd dat materiaal van trespa onderhoudsvrij is, maar dat is niet helemaal correct. Aan appartementen en woningen met trespa wat weinig of nooit wordt gereinigd is te zien dat na verloop van tijd het materiaal verslechterd. Door trespa met regelmaat schoon te maken met speciaal reinigingsmiddel gaat het veel langer mee en ziet het er veel mooier uit. Vos Reinigingsdiensten heeft ervaring op het gebied van trespa reinigen, waardoor we garanderen dat we ook uw materialen weer kunnen laten schijnen.

Waarom kiest u voor VOS Reinigingsdiensten?

Er zijn meerdere redenen waarom onze vaste klanten al jaren lang vertrouwen op onze diensten:

Afspraken nakomen

VOS reinigingsdiensten staat erom bekend dat wij onze afspraken nakomen.

Professioneel

We werken professioneel en waarborgen zo de kwaliteit.

Altijd bereikbaar

We zijn 24/7 bereikbaar en streven er naar binnen één uur te antwoorden.

Geschikte apparatuur

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde apparatuur en voorkomen hiermee schade aan uw gebouw.

Naast trespa kunt u ons ook inzetten voor het reinigen van andere kunststof materialen zoals Keralit. Op het eerste gezicht is het reinigen van uw buiten beplating niet direct nodig maar op lange termijn ziet u weldegelijk een verschil wanneer u met regelmaat uw kunststof beplating laat reinigen. Door de invloeden van buitenaf heeft trespa en andere kunststoffen toch regelmatig een schoonmaakbeurt nodig. Doet u dit niet, dan zult u op lange termijn merken dat de beplating achteruit zal gaan en uiteindelijk eerder vervangen dient te worden. Daarnaast ziet het er toch veel mooier uit als het netjes verzorgd en behandeld is!

Meer weten over wat wij kunnen betekenen voor uw woning of vastgoed? Neem dan vrijblijvend contact op en wij komen graag bij u langs.

Meer weten?

Neem contact op en laat u informeren

Contact