We zijn gespecialiseerd in glasbewassing voor zowel particulieren als bedrijven!

VOS Reinigingsdiensten werkt voornamelijk met speciaal osmosewater, dit is ontstaan vanuit alle mineralen, metalen, zuren en zouten wat in leidingwater zit. Hierdoor worden watervlekken voorkomen op het raam en dit zorgt voor 100% schone en streep loze ramen. We gebruiken hiervoor een tuckerpole systeem en een mechanische was borstel. Daarnaast zijn wij ook inzetbaar voor traditionele glasbewassing, indien u hier interesse in heeft vraag dan naar de mogelijkheden.

Bij een eerste behandeling zal het resultaat niet optimaal zijn. Doordat glas een poreus materiaal is blijven er bij de eerste keer vaak zeepresten en vuil achter wat zorgt voor een doffe ruit met witte puntjes. De tweede keer zal u al een heel verschil zien, daarom vragen we ook om geduld te hebben bij deze behandeling. Wij als VOS Reinigingsdiensten garanderen een mooi schone ruit bij een tweede behandeling!

Telescoopbewassing

Niet overal kunnen wij als glazenwassers gemakkelijk bij. Om toch de ramen schoon te krijgen op lastig bereikbare plekken zoals op hoogte maken wij gebruik van telescoopbewassing. Naast telescoopbewassing kan er gewerkt worden met bijvoorbeeld een hoogwerker maar ten opzichte van werken met een hoogwerker is telescoopbewassing een stuk efficiënter en het is uiteraard een stuk goedkoper. Tevens behaalt u met telescoopbewassing een hoger resultaat dan met een emmer sop en een wisser omdat we met osmosewater werken. Onze materialen komen tot circa 15 meter hoog, mocht u nog hogere oppervlakken willen laten reinigen? Neem dan contact op en wij helpen u graag verder.

Glasbewassing voor bedrijven.

Ons advies is om met regelmaat uw vastgoed te laten reinigen. Wanneer u dit niet doet kan het vuil uw vastgoed aantasten. Wanneer u uw bedrijfspand te weinig onderhoud blijft aanslag beter zitten en kan het bijvoorbeeld uw kozijnen flink aantasten. Wij als reinigingsbedrijf vinden dat naast uw bedrijfsauto’s en bedrijfskleding ook uw bedrijfspand en vastgoed behoort tot de uitstraling van uw bedrijf. Zorg ervoor dat het totaalplaatje compleet is voor uw bedrijfsuitstraling en voorkom onverwachte reparatiekosten door schade. Ook voor traditionele glasbewassing bent u bij VOS Reinigingsdiensten aan het juiste adres! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Glasbewassing Dordrecht