Mikias Vos, aangenaam...

Na het behalen van de studie Small Business & Retail management aan Avans Hogeschool te Breda heeft trotse eigenaar Mikias Vos ervoor gekozen om zijn passie achterna te gaan in de schoonmaakbranche met VOS Reinigingsdiensten. Hiervoor werkte hij al onder de naam Quality for you dienstverlening, maar de naam VOS Reinigingsdiensten is een stuk persoonlijker en daarom ook gekozen als nieuwe naam.

VOS Reinigingsdiensten is een schoonmaak bedrijf gefocust op reinigingsdiensten in de breedste zin. U kunt ons inzetten voor al uw schoonmaakwerkzaamheden, denk hierbij aan bijvoorbeeld glasbewassing, zonnepanelen reinigen en gevelreiniging voor zowel particulieren als bedrijven.

Passie voor het vak

Een woning of bedrijfspand weer laten stralen is waar ik echt gelukkig van word. Regelmatig komen we op een klus waarbij er een lange tijd niets gedaan is, om dan de verbazing van het eindresultaat bij de klant te zien is geweldig.

Wanneer iemand bijvoorbeeld denkt dat de kozijnen of beplating opnieuw geschilderd moeten worden en wij aan de slag gaan met een speciale behandeling is dit vaak helemaal niet nodig.

Het is leuk om dit soort werkzaamheden uit te voeren maar toch adviseren wij om regelmatig uw vastgoed te laten reinigen. Het scheelt niet alleen veel onderhoudskosten, maar het geeft ook een fris en verzorgde uitstraling.

Afspraken nakomen

Goede communicatie

Vakwerk met resultaat

Over ons
Glasbewassing Dordrecht

Visie op de toekomst

Groei doormaken met hetzelfde persoonlijke contact

Momenteel werken we met meerdere relaties samen in de schoonmaaksector en maken we gebruik van professioneel materiaal. Door persoonlijk contact met klanten, het nakomen van afspraken en het leveren van vakwerk ontzorgt VOS Reinigingsdiensten haar klanten.

Het doel van VOS Reinigingsdiensten is om met dezelfde service en persoonlijk contact te groeien tot een allround schoonmaakbedrijf met een uitgebreid pakket van reinigingsdiensten.

Door korte lijnen, de juiste investeringen in het beste materiaal en het leveren van vakwerk streven wij naar perfectie. “Wij zijn pas tevreden als u dat bent” is voor ons het belangrijkste.