Gevelreiniging

Uw gevel professioneel laten reinigen?

Heeft u een vuile gevel en heeft u niet de tijd, middelen of überhaupt geen zin om dit zelf te reinigen? Kijk dan niet verder naar mogelijkheden en neem direct contact op met VOS Reinigingsdiensten. Wij staan graag voor u klaar en hebben de juiste kennis en expertise voor het goed reinigen van uw gevel(s). Wij nemen graag de tijd voor u en komen vrijblijvend bij u langs voor een inspectie. Mocht het dan daadwerkelijk nodig zijn dan spreken wij altijd samen met u een prijs af waardoor u achteraf niet met hoge kosten zit. Transparantie is hierbij voor ons erg belangrijk.

Waarom kiest u voor VOS Reinigingsdiensten?

Er zijn meerdere redenen waarom onze vaste klanten al jaren lang vertrouwen op onze diensten:

Afspraken nakomen

VOS reinigingsdiensten staat erom bekend dat wij onze afspraken nakomen.

Professioneel

We werken professioneel en waarborgen zo de kwaliteit.

Altijd bereikbaar

We zijn 24/7 bereikbaar en streven er naar binnen één uur te antwoorden.

Geschikte apparatuur

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde apparatuur en voorkomen hiermee schade aan uw gebouw.

Minder last van vochtige binnenwanden en een mooiere uitstraling van uw eigendom. Dat zijn de twee grote voordelen van het laten reinigen van uw gevel. Naast het reinigen van woningen kunt u ons ook inzetten voor het reinigingen van de gevels van uw bedrijfspand of loods. Een vuile gevel geeft vaak een verwaarloosde en onverzorgde uitstraling en dat wilt naar onze mening geen enkel bedrijf uitstralen. Heeft u last van een vuile gevel op het werk en wilt u hier snel iets aan laten doen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis check en ontvang een prijs op maat.

Waarom uw gevels laten reinigen?

Na het reinigen van de gevels adviseren wij om de gereinigde gevels ook te impregneren. Dit in verband met het behouden van het resultaat. Op lange termijn levert dit u een schone gevel en minder onderhoudskosten op. Het impregneren zorgt voor langdurige bescherming waardoor het minder snel vuil aantrekt. Mikias: “Voorkomen is beter dan genezen!”

Gevelreiniging Dordrecht

VOS Reinigingsdiensten is gespecialiseerd in het reinigen en impregneren van alle soorten gevels. Dit doen wij vanuit ons bedrijf Gevelreiniging Dordrecht. Voor het reinigen van uw gevels maken wij gebruik van hogedrukreiniging en eventueel ook andere technieken om hardnekkig vuil te verwijderen. Meer weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van reinigingen? Neem dan vrijblijvend contact op of laat uw gegevens achter.

Meer weten?

Neem contact op en laat u informeren

Contact